Gynekologi - seksjon

Seksjonen tilbyr behandling innen generell gynekologi og gynekologisk kirurgi. Vi har kompetanse innen vaginalkirurgi, urogynekologi og laparoskopisk kirurgi, blant annet med bruk av Da Vinci operasjonsrobot.

Kompleksiteten i behandlingen og behovet for oppfølging etter behandlingen styrer om du får en time til konsultasjon (poliklinikk), om du legges inn for dagkirurgisk behandling eller på en sengepost.

Ved Gynekologisk poliklinikk utføres enklere behandlinger, og du kan reise hjem etter at behandlingen er utført.

I en del tilfeller legges du inn, men kan reise hjem samme dag. Da blir du lagt inn ved Dagkirurgi i Porsgrunn. I de tilfeller der vi trenger å følge deg opp over ett eller flere døgn blir du lagt inn på Seksjon sengepost kirurgen 1.

Seksjonsledelsen holder til i Skien.

Kontakt

Oppmøtested

Se lenker nedenfor.

Postadresse
Seksjon gynekologi
Sykehuset Telemark
Postboks 2900 Kjørbekk
3710 Skien

Fremfall av skjede/livmorhttps://www.sthf.no/behandlinger/fremfall-av-skjedelivmorFremfall av skjede/livmorFFramfall av livmorFramfall av livmorFramfall av livmorFramfall av livmorEMPTY

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon som for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.