Turnuslegeordningen i Medisinsk klinikk

Medisinsk klinikk ønsker deg velkommen som turnuslege til en klinikk som alltid har fått svært gode tilbakemeldinger på et godt kollegialt, sosialt og ikke minst svært læringsrikt turnus halvår.

​Medisinsk klinikk er en svært travel arbeidsplass, men gir også et betydelig substrat for læring og et svært godt utgangspunkt for din videre legegjerning uansett hva du velger som spesialiseringsfelt seinere.

I medisinsk klinikk jobber du i Skien knyttet til en av de tre store indremedisinske fagseksjonene, men også med tjeneste på sengeenhetene for geriatri og nevrologi. Mye av tiden jobber du også i et aktivt og til tider hektisk akuttmottak sammen med overlege, erfarne LIS-leger og sykepleiere.

Tjenesten på sengeenhetene knyttes opp mot seksjon A (hjerte-, nyre, hormonsykdommer og etter hvert også geriatri), seksjon B (lungesykdommer) og seksjon C (blod-, kreft- og infeksjonssykdommer; mage- og tarmsykdommer og palliativ medisin).

Medisinsk klinikk er godkjent som gruppe 1 institusjon i spesialiseringen til generell indremedisin.

Ved introduksjonen til tjenesten, som ofte starter noen dager før,  vil du gjennomgå et flere dagers introduksjonsprogram for lettere å komme inn i ditt daglige virke. Du vil få tildelt veileder, og dere skal ha regelmessige møter gjennom turnustjenesten. 3 dager i uka er det felles undervisning på morgenmøtet og hver fredag er det egen turnuslegeundervisning. I tillegg er det lunsjundervisning en eller to dager i uka ute på seksjonene.

Hvis du er interessert er det muligheter for å bli introdusert for et svært aktivt forskningsmiljø som har felles idélunsj hver fredag.

Tjenesteplanen er for tida 39,44 timer/uke og vaktordningen er 12 -delt tilstedevakt med deling av vaktdøgnene.

Vi håper du søker turnustjeneste hos oss og kan garantere deg at vi skal trives sammen fram til din endelige autorisasjon som lege.

Husk at vi svært ofte rekrutterer våre LIS-leger blant de som har gjennomført turnustjenesten hos oss.

Velkommen!

Per Urdahl; klinikksjef & Unni Taraldlien; klinikksekretær

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon som for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.