Mange ledige sommerjobber

Sykehuset Telemark har behov for mange sommervikarer. I år blir sommerjobbene lyst ut litt tidligere enn før, og det lønner seg derfor å være tidlig ute hvis du vil ha jobb til sommeren.

Mange av sommerjobbene har søknadsfrist i slutten av februar, men sykehuset vurdere søknadene til flere av stillingene fortløpende, så det vil være lurt å søke så fort som mulig.

– Vi har for lengst begynt å planlegge neste sommer, og vi er opptatt av å legge feriekabalen så tidlig som mulig, sier avdelingsleder for Bemanningssenteret ved Sykehuset Telemark, Kjersti Holmer. Hun tror at mange også ønsker å skaffe seg sommerjobb så tidlig som mulig.

Bemanningssenteret ved sykehuset rekrutterer sommervikarer til de store deler av de somatiske sengepostene. Senteret står for søknadsprosessen, gjennomfører intervjuer og finner vikarer til de ulike avdelingene og seksjonene.

Kjersti Holmer forteller at flere av sommervikarene på sykehuset ofte får tilbud om lengre vikariater, og at sommerjobb kan være veien til fast jobb for mange.

sykehusets nettsider finner du en oversikt over sommerjobbene.