HELSENORGE

Sykehuset får ny kafé

Sykehuset Telemark får ny kafé 1. februar.  Lokalene vil bli pusset opp, og utvalget av mat blir fornyet. Det er ISS som skal drive den nye kaféen.

Når den nye kaféen åpner, vil pasienter og ansatte kunne kjøpe varme middagsretter, småretter, vegetarmat og ferske bakervarer, som blant annet rundstykker, focaccia og baguetter. Det vil også være et stort utvalg av kalde og varme drikkevarer.

– I vårt krav til den nye leverandøren har vi lagt vekt på å imøtekomme ulike ønsker og behov. Nyheter vil være kaffebar, salatbar og energitorg. Kaféen vil få en ernæringsmessig og sunn profil, og derfor vil vi få et bredt utvalg av yoghurter, frisk frukt, bær, salater, nøtter med mere, sier avdelingsleder for ernæring Ann Iren Skjemstad.

Det er ISS som skal levere tjenesten de neste fem årene, og de skal også selge kioskvarer som sjokolade, snacks, hygieneartikler, aviser, tidsskrifter og gaveartikler.

Seksjonsleder Anne Lise Hegna (bildet) gleder seg til å åpne ny kafé for pasienter og  besøkende i februar.
– Vi kommer til å få nye og mer trivelige lokaler, og vi skal pusse opp i hele januar, sier Hegna.

I perioden fram til åpning vil kaféen være stengt, men det vil etableres en enkel og midlertidig løsning innenfor hovedinngangen.
 – I tillegg er det mulig for både pasienter og ansatte å bruke kantina i administrasjonsbygget, sier Hegna.