BEYOND - Sammenlikning av effektivitet og sikkerhet ved bruk av Rekovelle mellom kort og lang protokoll ved in vitro fertilisering

Vi ønsker å komme i kontakt med par diagnostisert med infertilitet og planlagt for sin første behandling med IVF/ICSI, som er interessert i deltakelse i en klinisk studie. For å finne ut mer om denne studien, vennligst kontakt avdelingen via Crypho.

Om studien

Fertilitetsavdelingen Sør deltar i en klinisk studie med det allerede godkjente legemiddelet REKOVELLE. Formålet med den kliniske studien er å undersøke effekten og sikkerheten til individualisert behandling med REKOVELLE i to forskjellige protokoller. Forsøket er utformet for å evaluere effekten av disse protokollene på eggstokkresponsen. Alle legemidler som brukes for denne studien vil bli gitt kostnadsfritt, og du vil ikke bli belastet for noen av undersøkelsene eller studierelaterte analyser som utføres.

Vitenskapelig tittel

Sammenlikning av effektivitet og sikkerhet ved bruk av Rekovelle mellom kort og lang protokoll ved in vitro fertilisering

Les mer om studien

Prosjektside i Cristin (Current research information system in Norway)

Informasjon om deltakelse

Rekrutteringen er avsluttet

Hvem kan delta?

For et par å kvalifisere seg for denne studien, bør kvinnen være i god fysisk og psykisk helse, mellom 18 og 40 år med en regelmessig menstruasjonssyklus på 24-35 dager og en BMI mellom 17,5 og 32 kg/m2. Årsaken til infertilitet kan være relatert til en skade på eggleder, mild eller moderat endometriose, en faktor hos mannen eller uforklarlig infertilitet. Par der kvinnen er < 38 år bør ha forsøkt å bli gravide i minst 12 måneder. Dersom kvinnen er 38 år eller eldre bør denne perioden være minst seks måneder. Disse periodene gjelder ikke hvis det er tilfelle av skade på egglederne eller en alvorlig faktor hos mannen.

Hva innebærer studien?

Deltakelse i denne studien krever hyppige besøk til klinikken for evaluering av din eggstokkrespons på stimuleringen.

Kontaktinformasjon

For å finne ut mer om denne studien, vennligst kontakt oss via vår elektroniske meldingstjenste Crypho.

Samarbeidspartnere

Samarbeid med

  • Oslo universitetssykehus