En bygning med sykkelstativ

- å skape trygghet og bidra til bedre mestring gjennom økt kunnskap

LMS-kursoversikt

Kontaktinformasjon Lærings- og mestringssenteret

​Lærings- og mestringssenteret (LMS) arrangerer kurs for de som har langvarige helseutfordringer. 
Kursene er en del  av klinikkenes arbeid med pasient- og pårørendeopplæring, og handler om kunnskapsdeling mellom helsepersonell og pasient, og pasienter i mellom.

Vi planlegger og gjennomfører kursene i samarbeid med erfarne fagfolk og erfarne brukere (brukerrepresentant). Pårørende blir invitert med og deltar gratis.

LMS holder til i bygg 70 på sykehusområdet i Skien - se forøvrig kontaktinformasjon for adresser, telefon og e-post.

Arrangementer

 • Diabetes 2
  Kurset er et tverrfaglig dagskurs for deg som har fått diabetes type 2. Vi legger opp til en kombinasjon av undervisning, dialog og erfaringsdeling. Du treffer andre i samme situasjon og får mer kunnskap og tips for å mestre hverdagen.
  Diabetes 2
  12.
  juni
  2024
  Flere datoer
 • Stomi
  Kurset er et tverrfaglig dagskurs for stomiopererte og for foreldre til barn med stomi. Vi legger opp til en kombinasjon av undervisning, dialog og erfaringsdeling. Du treffer andre i samme situasjon og får kunnskap og tips for å mestre hverdagen.
  Stomi
  3.
  juni
  2024
 • IBS- Irritabel tarmsyndrom
  Kurset er et tverrfaglig dagskurs for deg som har irritabel tarmsyndrom (IBS). Vi legger opp til en kombinasjon av undervisning, dialog og erfaringsdeling. Du treffer andre i samme situasjon og får mer kunnskap og tips for å mestre hverdagen.
  IBS- Irritabel tarmsyndrom
  5.
  juni
  2024
  Flere datoer
Sist oppdatert 27.05.2021