Fertilitetsbehandling - aktuelle skjema

Følgende skjema har tilknytning til behandlingen ved Fertilitetsavdelingen Sør:

Søknadsskjema om utredning/behandling ved Fertilitetsavdelingen Sør (må fylles ut og sendes av lege) 

Du kan lese utvalgte dokumenter fra din pasientjournal på nett. En pasientjournal inneholder dokumentasjon om utredningen og behandlingen du har fått, og du har rett til å se hva som står i den. Du har også rett til å vite hvem som har sett opplysningene journalen inneholder.​

Dine rettigheter

  • ​Du har rett til innsyn i din journal og du har rett til å få forklart faguttrykk og and​​​​re forhold av betydning for å forstå innholdet i journalen.
  • Du kan også søke om innsyn i dine barns eller pårørendes journal, i henhold til gjeldende regler.
  • I helt spesielle tilfeller kan helsepersonellet nekte pasienten innsyn i hele eller deler av journalen. Pasienten kan klage på denne avgjørelsen til Statsforvalteren i Vestfold og Telemark.
  • Opplysningene i journalen er underlagt taushetsplikt. Pasienten kan derfor motsette seg at andre får innsyn i journalen.
  • Dersom du ønsker utskrift av din pasientjournal må du sende et skjema for å be om utskrift. Dette kan du gjøre elektronisk eller via ordinær post. Normal behandlingstid er inntil fire uker.

Slik gjør du

For å kunne bruke denne tjenesten på nett, må du logge inn på helsenorge.no​. Under området pasientjournal vil du finne utvalgte dokumenter fra journalen, og du vil kunne se hvem som har arbeidet med dem.

Merk at ikke alle journaldokumentene kan vises digitalt. Har du behov for å lese hele journalen må du be om utskrift på papir.

Les alt om pasientjournal på helsenorge.no​

Ikke Helsenorge-bruker?

Hvis du ikke har en brukerprofil på helsenorge.no, eller trenger hjelp til å finne frem, kontakt Veiledningstjenesten på telefon 23 32 70 00.

Spørsmål kan også rettes til:

Pasientdokumentasjon og arkiv ved Sykehuset Telemark, telefon: 35002530.​

 

Sist oppdatert 28.05.2024