HELSENORGE
Ansatte ved ortopedi

Trenger du kne- eller hofteprotese?

Artrose er den vanligste leddsykdommen, og vi behandler artrose i alle ledd.

De fleste med artrose kan leve med sykdommen uten at de trenger kirurgi, men for de som utvikler alvorlig artrose er protese et godt alternativ.

Ved Sykehuset Telemark tilbyr vi protesekirurgi for artrose i hofte og kne, og de ti siste årene har vi gjennomført flere enn 2500 proteseoperasjoner. Vi har lang erfaring og bred kompetanse, og vi benytter oss av de beste metodene og protesene når vi opererer.

Vi ønsker å gi god informasjon til pasienter og pårørende – før, under og etter behandling. På den måten oppnår vi best mulig resultat.

De fleste som blir operert reiser hjem etter to-tre dager. Da er vi opptatt av at du skal føle deg trygg, ha minimalt med smerter og ha en god plan for videre opptrening.

Ved Sykehuset Telemark har vi et godt og tett samarbeid mellom de ulike avdelingene, og ikke minst med fastleger og fysioterapeuter. Det er alles mål at du skal få en best mulig behandling.
Våre ansatte har bakgrunn fra flere sykehus i landet, og vi har også ansatte med internasjonal erfaring.
Ortopedisk avdeling er kjent for godt arbeidsmiljø, noe vi vet at pasientene også setter pris på.

Vårt behandlingstilbud ved hofte- og kneprotese

Trenger du kne- eller hofteprotese?https://www.sthf.no/behandlinger/trenger-du-kne-eller-hofteproteseTrenger du kne- eller hofteprotese?<img alt="Ansatte ved ortopedi" src="/SiteCollectionImages/ikke%20tilrettelagte/ort_4.jpg" width="852" style="BORDER:0px solid;" />
Kneproteseoperasjon, revisjonhttps://www.sthf.no/behandlinger/kneproteseoperasjon-revisjonKneproteseoperasjon, revisjonFørste gang man setter inn en kneprotese, kalles det en primær kneprotese. Kneprotese er aktuelt for personer med slitasje og skader i kne. Målet med kneproteseoperasjon er å lindre smerter og forbedre funksjonen i kneet. 90 prosent av knep...
Kneproteseoperasjon - øvelserhttps://www.sthf.no/behandlinger/kneproteseoperasjon-ovelserKneproteseoperasjon - øvelserDet er viktig å komme i gang med aktivitet tidligst mulig etter operasjonen for å forebygge komplikasjoner og få god bevegelighet i leddet.
Kneproteseoperasjonhttps://www.sthf.no/behandlinger/kneproteseoperasjonKneproteseoperasjonEn kneproteseoperasjon kan være aktuelt ved slitasjegikt (artrose) i kneet, bruddskader, medfødte skader eller andre forandringer i kneet. Det ødelagte og ofte smertefulle leddet skiftes ut med en protese.
Hofteproteseoperasjon ved slitasjegikt (artrose)https://www.sthf.no/behandlinger/hofteproteseoperasjon-ved-slitasjegikt-artroseHofteproteseoperasjon ved slitasjegikt (artrose)En hofteproteseoperasjon kan være aktuelt ved slitasjegikt (artrose) i hofta, hoftebrudd, medfødte skader eller andre forandringer i hofta. Det ødelagte og ofte smertefulle leddet skiftes ut med en protese.
Egentreningsøvelser etter kneproteseoperasjonhttps://www.sthf.no/behandlinger/egentreningsovelser-etter-kneproteseoperasjonEgentreningsøvelser etter kneproteseoperasjonEtter en operasjon er det viktig å holde blodsirkulasjonen i gang for å forebygge blodpropp. For å gjenvinne funksjonen i kneet ditt, skal du også gjøre øvelser som øker styrke og bevegelighet.07.12.2016 09:22:05
Egentreningsøvelser etter hofteproteseoperasjonhttps://www.sthf.no/behandlinger/egentreningsovelser-etter-hofteproteseoperasjonEgentreningsøvelser etter hofteproteseoperasjonEtter en operasjon er det viktig å holde blodsirkulasjonen i gang for å forebygge blodpropp. For å gjenvinne funksjonen i hofta di, skal du også i gang med øvelser som øker styrke og bevegelighet.07.12.2016 08:57:54

Fant du det du lette etter?