Leger i spesialisering (LIS1) ved Notodden sykehus

Velkommen til Notodden som LIS1! Notodden ligger sentralt i Telemark og sykehuset ligger i gangavstand til sentrum. Timeekspressen tar deg til Oslo på to timer. Sjø og høyfjell er en time unna og mye spennende skjer på kulturfronten her.

​Sykehuset er attraktivt for leger i spesialisering, og mange kommer igjen etterpå. I starten får du en ukes opplæring, teori og praksis kombinert. Tjenesten er delt, med 6 måneder kirurgi og 6 måneder medisin. Sykehuset har en felles overvåkning (FOVA), en medisinsk sengepost med 26 senger og en kirurgisk sengepost med 12+4 senger (4 plastikkirurgiske senger ma.-to.). I tillegg har vi medisinsk og kirurgisk poliklinikk, røntgen avdeling, operasjonsavdeling, laboratorium og et LMS (Lærings - og mestringssenter).  

Pasientutvalget er sammensatt, noe som gir bred erfaring, også innen ø-hjelp. Vi har tilbud om dialyse, cytostatikabehandling og kirurgisk/medisinsk dagbehandling.

På lærings- og mestringssenteret gis det polikliniske tilbud etter akutt hjertesykdom, ME og andre medisinske tilstander. DPS Notodden - Seljord har poliklinikk, dag- og døgntilbud her.

Som LIS1 jobber du selvstendig, samtidig som du får god veiledning fra erfarne LIS-leger og overleger. Vi ønsker et godt samarbeid fra seksjonsledelsen side, og du blir fort kjent på huset. Det er ofte en travel hverdag, med godt arbeidsmiljø og mye humor. Sykehuset har B-grenstillinger innen kardiologi, gastroenterologi og generell kirurgi.

Vi tilbyr leiligheter av enkel standard til en rimelig pris.

Ta et år på Notodden – det vil du ikke angre på!

Vaktplan Kirurgi – For tiden er vaktplanen på 38 t/uke, UTA-tid, arbeidshelg hver 3 helg og en langhelg fri hver 6 uke.

Vaktplan medisin - Vaktplan på 38 t/uke. Medisinske LIS1 går dag og kveldsvakter og dagvakts helg hver 6 uke, og en langhelg hver 6 uke

Undervisning - det er internundervisning ved kirurgen torsdager fra kl.8.30 -9.30 og ved medisin tirsdager og torsdager fra kl. 08.30 – 09.15.

Veiledning - alle får oppnevnt personlig veileder med opplegg for veiledningssamtaler og evalueringer underveis .

Sist oppdatert 08.03.2021