Kåret til beste utdanningsinstitusjon

Under den nasjonale nevrologikonferansen "Nevrodagene 2024" ble Avdeling for nevrologi og rehabilitering ved Sykehuset Telemark kåret til den beste utdanningsinstitusjonen.

Publisert 25.03.2024
En gruppe mennesker iført hvite labfrakker
​STOLTE: - Vi er stolte og glade for en slik pris, det er en annerkjennelse for den jobben vi har lagt ned og at vi har lykkes med å få på plass et godt utdanningsløp for LIS i nevrolog, sier sier Caroline Torskog, avdelingsleder nevrologi og rehabilitering. Her avbildet sammen med kollegene på avdelingen.

​Da  historiens første utdanningspris ble delt ut av Fagutvalg for LIS i nevrologi var det Sykehuset Telemark og avdeling for nevrologi og rehabilitering som gikk til topps. 

Et godt arbeidsmiljø og åpne dører ble trukket frem som suksessfaktorer. 

-Det betyr mye for oss å kunne løfte frem en nevrologisk avdeling som har fokus på et godt LIS-løp. Et godt arbeidsmiljø og åpne dører er medvirkende årsak til at Sykehuset Telemark lykkes med å rekruttere og beholde nevro-LIS, lød uttalelsene fra juryen

En gruppe mennesker som poserer for et bilde
BESTE UTDANNINGSINSTITUSJON: Christoffer Haugen Melbye, Frøydis Dalene, Vetle Malmberg og Heidi Øyen Flemmen mottok prisen for beste utdanningsinstitusjon under den nasjonale nevrologikonferansen "Nevrodagene 2024".

 

- Vi er stolte og glade for en slik pris, det er en annerkjennelse for den jobben vi har lagt ned og at vi har lykkes med å få på plass et godt utdanningsløp for LIS i nevrologi. Spesielt viktig blir jo en slik pris da dette er så tydelig på dagsorden- hvor rekruttering av og det å beholde leger i spesialisthelsetjenesten er en diger utfordring nasjonalt, sier Caroline Torskog, avdelingsleder nevrologi og rehabilitering.