Offisiell åpning av Pusterommet på Nordagutu, 18.august

Pusterommet tilbyr fysisk aktivitet til personer som har, eller har hatt, kreftsykdom. Torsdag 18. august blir åpning av Pusterommet på Nordagutu markert med snorklipping og taler.

Publisert 16.08.2022
Sist oppdatert 11.01.2023
Bilde av bygningene på Nordagutu

Tilbudet på Nordagutu er etablert i tillegg til Pusterommet i Skien som har vært i drift i mange år nå. Pusterommet på Nordagutu startet opp i mai i år, men nå er det på tide med en offisiell markering. 

Program for dagen

Det blir «åpningsstrekk» ved instruktørene på Pusterommet og klinikksjef Per Urdahl ønsker velkommen. Aktiv mot kreft - markerer åpningen og ordfører i Midt-Telemark kommune - Siri Blichfeld Dyrland – foretar snorklipping.

Også forskere fra Norges Idrettshøyskolen deltar med det siste innen forskning på kreft og fysisk aktivitet  i programmet, mens avdelingsleder Caroline Torskog avslutter dagens markering. 

Stolte av tilbudet 

─ Vi er glade for å kunne gi dette tilbudet, og håper på en flott feiring denne dagen, sier seksjonsleder Marte Sletten Parkstad. Nordagutu har fantastiske omgivelser med mange muligheter for aktivitet. Våre instruktører er dyktige og engasjerte, og vi tilbyr trening både i grupper og individuelt.

Aktivitet med ball og vekter

Instruktører på Pusterommet

Våre instruktører. Fra venstre: Marthe Beate Nilsen, Ingebjørg Svalebjørg, Terese Gjærum