Vant prisen for beste utdanningsavdeling

Nylig vant seksjon for gynekologi pris for beste utdanningsavdeling. Vi gratulerer så mye!

Publisert 15.11.2022
Sist oppdatert 11.01.2023
Seksjon for gynekologi vant prisen for beste utdanningsavdeling

Prisen for beste utdanningsavdeling ble delt ut under årsmøtet til Norsk gynekologisk forening. Det skjedde på bakgrunn av en spørreundersøkelse som medlemmene i Foreningen for utdanningskandidater i gynekologi og obstetrikk​ (FUGO) svarte på tidligere i høst.  I denne undersøkelsen kom Sykehuset Telemark best ut - med god margin. 

- Veldig hyggelig

- Det er klart at det er veldig hyggelig med sånne gode nyheter! Alle LIS-legene er medlemmer i FUGO og det er på bakgrunn av et spørreskjema de har besvart at vi ble tildelt denne prisen. Det er ekstra stas når det kommer nettopp derfra. Og at vi kom aller best ut det er selvfølgelig veldig gøy, sier utdanningsansvarlige Elske Hekman-Drost, overlege ved seksjon for gynekologi.
- ​Det var overaskende, men samtidig er vi et veldig godt team som jobber bra sammen. Jeg tror det er veldig viktig å skape et trygt og godt utdanningsmiljø som gjør at leger trives og får lyst til å fortsette i faget og på sykehuset Telemark. Det brenner jeg for, forklarer Hekman-Drost videre.  

-Bra læringsmiljø

- Jeg trives veldig godt her. Det er bra arbeidsmiljø og et bra læringsmiljø. Det er rett og slett lett å be om hjelp og vi har en utdanningsansvarlig som legger til rette for at vi får gått gjennom de prosedyrene vi skal, legger LIS-lege Rannveig Stokke til.
Sykehuset Telemark gratulerer så mye!​​