Service og systemledelse

 Vi yter servicetjenester til sykehusets avdelinger innenfor pasientreiser, IT (Teknologi og eHelse), medisinsk teknologi, eiendomsforvaltning/-utvikling/-drift, innkjøp, lager, transport, dokumenthåndtering, kantiner og matproduksjon (Ernæring) og barnehagedrift.

Se vår avdelinger for mer informasjon om det enkelte området.

Kontakt

Oppmøtested

Direktør for Service og systemledelse Elin Marie Skei holder til i bygg 50 på sykehusområdet i Skien.

Henvendelse i servicekontorets ekspedisjon.

Telefon
Servicekontoret: 35 00 59 10
E-post
Postadresse
Service og systemledelse
Sykehuset Telemark
Postboks 2900 Kjørbekk
3710 Skien

Buss til sykehuset i Skien og i Porsgrunn

​Nettbuss rute M3 stopper ved hovedekspedisjonen i Skien og ved hovedekspedisjonen i Porsgrunn.

Parkering mot avgift

​Ved Sykehuset Telemark i Skien, Porsgrunn og Kragerø er det parkering for pasienter og besøkende mot en avgift. Det er skiltet til de områdene hvor pasienter og besøkende kan parkere.

Les mer om parkeringsordningen

Parkeringsområdet i Skien

​På sykehusområdet i Skien er det flere parkeringsområder.

Se oversikt over områdene.

Praktisk informasjon

Kafeteria og kiosk i Skien

​Kafeteria i vestibylen ved hovedekspedisjonen

Åpningstid

Hverdager kl. 09.00 - 19.00
Helg kl. 13.00 - 19.00

Kantine i bygg 54, ved konferansesenteret

Åpningstid

Hverdager kl. 08.00 -14.30

Minibank

​Det er minibank i vestibylen i hovedbygget på sykehusområdet i Skien, inngang hovedekspedisjonen.

Røyking

​Sykehuset Telemark er et røykfritt sykehus

Det er ikke røykerom for pasienter i den somatiske delen av sykehuset.
Uteområdene har egne røykesoner, og det er ikke tillatt  å røyke ved hovedinngangene.
Noen steder er det særlige røykeplasser som er merket.

Ved sengepostene ved Klinikk for psykisk helsevern og rusbehandling er det egne røykerom for pasienter.

Behandlingshjelpemidlerhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/medisinsk-teknologi/behandlingshjelpemidlerBehandlingshjelpemidlerSykehuset Telemark ved Seksjon for behandlingshjelpemidler har ansvar for behandlingshjelpemidler i Telemark. Vi leverer ut forbruksmateriell ved behandling i hjemmet og i korttidsinstitusjoner.
Eiendom forvaltning og utviklinghttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/eiendom-forvaltning-og-utviklingEiendom forvaltning og utviklingEiendom forvaltning og utvikling har ansvar for forvaltning og utvikling av sykehusets eiendommer.
Eiendomsdrifthttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/eiendomsdriftEiendomsdriftEiendomsdrift har ansvar for drift av sykehusets bygninger og utearealer.
Innkjøp og logistikkhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/innkjop-og-logistikkInnkjøp og logistikkAvdeling for innkjøp og logistikk omfatter tjenester innenfor innkjøp, lager, transport- og biladministrasjon samt portørtjeneste.
Intern service, ernæring og dokumentasjonhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/intern-service-ernering-og-dokumentasjonIntern service, ernæring og dokumentasjonAvdelingen omfatter dokumentasjonsentrene, servicekontor, sykehusets produksjonskjøkken, kantiner, kafé og anretninger, sentralbord og resepsjoner samt tekstil og renhold for alle sykehusets gegrafiske steder.
Medisinsk teknologihttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/medisinsk-teknologiMedisinsk teknologiMedisinsk teknologi har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av sykehusets medisinsktekniske utstyr (MTU) og behandlingshjelpemidler til hjemmeboende pasienter.
Pasientreisekontoret Telemark og Vestfoldhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/pasientreisekontoret-telemark-og-vestfoldPasientreisekontoret Telemark og VestfoldAvdeling for pasientreisekontoret Telemark og Vestfold har ansvar for pasientreiser med helseekspress, taxi og rutegående transportmidler.
Teknologi og eHelsehttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/teknologi-og-ehelseTeknologi og eHelseTeknologi og eHelse har som hovedoppgave intern tjenesteyting og bistand innenfor IKT-området.
Trekløveren barnehagehttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/trekloveren-barnehageTrekløveren barnehageTrekløveren barnehagen eies og drives av Sykehuset Telemark, og ligger sentralt på sykehusets område.