Service og systemledelse

 Vi yter servicetjenester til sykehusets avdelinger innenfor pasientreiser, IT (Teknologi og eHelse), medisinsk teknologi, eiendomsforvaltning/-utvikling/-drift, innkjøp, lager, transport, dokumenthåndtering, kantiner og matproduksjon (Ernæring) og barnehagedrift.

Se vår avdelinger for mer informasjon om det enkelte området.

Kontakt

Oppmøtested

Klinikksjef for Service og systemledelse Elin Marie Skei holder til i bygg 50 på sykehusområdet i Skien.

Henvendelse i servicekontorets ekspedisjon.

Telefon
Servicekontoret: 35 00 59 10
E-post
Postadresse
Service og systemledelse
Sykehuset Telemark
Postboks 2900 Kjørbekk
3710 Skien

Buss til sykehuset i Skien og i Porsgrunn

​Nettbuss rute M3 stopper ved hovedekspedisjonen i Skien og ved hovedekspedisjonen i Porsgrunn.

Parkering mot avgift

​Ved Sykehuset Telemark i Skien, Porsgrunn og Kragerø er det parkering for pasienter og besøkende mot en avgift. Det er skiltet til de områdene hvor pasienter og besøkende kan parkere.

Les mer om parkeringsordningen på www.sthf.no/praktisk-informasjon/parkering-mot-avgift

Parkeringsområdet i Skien

​På sykehusområdet i Skien er det flere parkeringsområder.

Se oversikt over områdene på www.sthf.no/praktisk-informasjon/parkeringsomrader-i-skien

Praktisk informasjon

Kafeteria og kiosk i Skien

​Kafeteria i vestibylen ved hovedekspedisjonen

Åpningstid

Hverdager kl. 09.00 - 19.00
Helg kl. 10.00 - 19.00

Kantine i bygg 54, ved konferansesenteret

Åpningstid

Hverdager kl. 08.00 -14.30

Minibank

​Det er minibank i vestibylen i hovedbygget på sykehusområdet i Skien, inngang hovedekspedisjonen.

Røyking

​Sykehuset Telemark er et røykfritt sykehus

Det er ikke røykerom for pasienter i den somatiske delen av sykehuset.
Uteområdene har egne røykesoner, og det er ikke tillatt  å røyke ved hovedinngangene.
Noen steder er det særlige røykeplasser som er merket.

Ved sengepostene ved Klinikk for psykisk helsevern og rusbehandling er det egne røykerom for pasienter.

Eiendom forvaltning og utviklinghttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/eiendom-forvaltning-og-utviklingEiendom forvaltning og utviklingEiendom forvaltning og utvikling har ansvar for forvaltning og utvikling av sykehusets eiendommer.
Eiendomsdrifthttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/eiendomsdriftEiendomsdriftEiendomsdrift har ansvar for drift av sykehusets bygninger og utearealer.
Innkjøp og logistikkhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/innkjop-og-logistikkInnkjøp og logistikkAvdeling for innkjøp og logistikk omfatter tjenester innenfor innkjøp, lager, transport- og biladministrasjon samt portørtjeneste.
Intern service, ernæring og dokumentasjonhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/intern-service-ernering-og-dokumentasjonIntern service, ernæring og dokumentasjonAvdelingen omfatter dokumentasjonsentrene, servicekontor, sykehusets produksjonskjøkken, kantiner, kafé og anretninger, sentralbord og resepsjoner samt tekstil og renhold for alle sykehusets gegrafiske steder.
Medisinsk teknologihttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/medisinsk-teknologiMedisinsk teknologiMedisinsk teknologi har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold av sykehusets medisinsktekniske utstyr (MTU) og behandlingshjelpemidler til hjemmeboende pasienter.
Pasientreisekontoret Telemark og Vestfoldhttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/pasientreisekontoret-telemark-og-vestfoldPasientreisekontoret Telemark og VestfoldAvdeling for pasientreisekontoret Telemark og Vestfold har ansvar for pasientreiser med helseekspress, taxi og rutegående transportmidler.
Teknologi og eHelsehttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/teknologi-og-ehelseTeknologi og eHelseTeknologi og eHelse har som hovedoppgave intern tjenesteyting og bistand innenfor IKT-området.
Trekløveren barnehagehttps://www.sthf.no/avdelinger/sykehuset-telemark/service-og-systemledelse/trekloveren-barnehageTrekløveren barnehageTrekløveren barnehagen eies og drives av Sykehuset Telemark, og ligger sentralt på sykehusets område.