To kvinner med munnbiind

Smitteverntiltak

Råd og retningslinjer om smittevern for pasienter, pårørende og besøkende til sykehuset.

Sykehuset Telemark følger nøye med på smittesituasjonen i samfunnet. Råd og retningslinjer for smitteverntiltak oppdateres her ved viktige endringer i situasjonen. 

​Har du symptomer på lufteveis infeksjon?
 
Skal du besøke pasienter ved sykehuset ber vi deg vurdere om besøket er nødvendig, eventuelt ber vi deg om å bruke munnbind inne på sykehuset. 
Se også informasjon om Besøkstider ved Sykehuset Telemark.

 

Har du symptomer på luftveisinfeksjon, ta kontakt med den avdelingen du skal til for å avklare om du skal møte til avtalt tid eller om timen må utsettes.

Har du hatt korona i de siste tre månedene før datoen du skal inn til operasjon/undersøkelse?
Da ønsker vi at du tar kontakt med oss for å vurdere om operasjonen/undersøkelsen bør utsettes.

Ta kontakt med oss på telefonnummeret som står i innkallingsbrevet, eventuelt ring sentralbordet på telefon 35003500 og be om å bli satt over til riktig inntakskontor/avdeling som står i innkallingsbrevet.

​Årsaken til at vi ber deg ta kontakt er at enkelte personer som har gjennomgått korona bør vente med operasjon og undersøkelse i narkose i inntil tre måneder fra man har hatt korona.

For å unngå at våre pasienter møter unødvendig til operasjon og undersøkelse i narkose, ønsker vi så tidlig som mulig å komme i kontakt med deg som har fått en dato til operasjon/undersøkelse og som har gjennomgått korona i et tidsrom på tre måneder i forkant av oppmøtedato i innkallingsbrevet.

Nyhetsoversikt

    Sist oppdatert 13.02.2023