HELSENORGE

Smitteverntiltak

Råd og retningslinjer om smittevern for pasienter, pårørende og besøkende til sykehuset.

​Fra og med 23. januar er Sykehuset Telemar​k tilbake til ordinær drift. Situasjonen med smitte i samfunnet som medfører mange pasienter på sykehus samt sykdomsfravær blant ansatte følges nøye.​​​​​

Skal du til operasjon eller undersøkelse i narkose? - oppdatert 23.01.23

Har du hatt korona i de siste tre månedene før datoen du skal inn til operasjon/undersøkelse?
Da ønsker vi at du tar kontakt med oss for å vurdere om operasjonen/undersøkelsen bør utsettes.

Ta kontakt med oss på telefonnummeret som står i innkallingsbrevet, eventuelt ring sentralbordet på telefon 35003500 og be om å bli satt over til riktig inntakskontor/avdeling som står i innkallingsbrevet.

​Årsaken til at vi ber deg ta kontakt er at enkelte personer som har gjennomgått korona bør vente med operasjon og undersøkelse i narkose i inntil tre måneder fra man har hatt korona.

For å unngå at våre pasienter møter unødvendig til operasjon og undersøkelse i narkose, ønsker vi så tidlig som mulig å komme i kontakt med deg som har fått en dato til operasjon/undersøkelse og som har gjennomgått korona i et tidsrom på 3 måneder i forkant av oppmøtedato i innkallingsbrevet.

Besøkende til pasienter - oppdatert 13.02.23


Besøkende med symptomer på luftveisinfeksjon eller som har testet positivt på Covid-19, skal ikke besøke pasienter ved sykehuset.


Pasienter og ledsagere som skal inn på sykehuset - oppdatert 13.02.23

Er du pasient eller ledsager og har symptomer på luftveisinfeksjon eller har testet positivt på Covid-19, må du kontakte den avdelingen du skal til.


Nyhetsoversikt

Fant du det du lette etter?